Vanaf het einde van het tweede kwartaal lanceert One Squad haar nieuwe VOIP diensten. Standaard bieden wij een basic hosted PBX telefooncentrale binnen onze pakketten aan. Dit kan naar wens worden uitgebreid met extra functies zoals call center functionaliteiten, monitoring,

prestatierapportages, geïntegreerd videoconferentie en caller-ID gekoppeld aan klantgegevens in Exchange, LDAP, ODBC of andere CRM-systemen. Een volledig gemonitorde softwareomgeving, eventueel aangevuld met failover-systemen.
Je kunt gebruik maken van zowel Nederlandse als buitenlandse (service)telefoon- nummers die desgewenst geporteerd kunnen worden.
In het komende jaar zullen KPN en andere telecommunicatiepartijen ISDN en enkelvoudige PSTN-lijnen uitfaseren. Deze worden vervangen door digitale varianten gebaseerd op VOIP. Kies voor een toekomstgerichte oplossing voor uw vaste telefonie met VOIP. Bellen via uw internet breedbandverbinding kan met meerdere kanalen.
Onze dienst zal eveneens gecombineerd worden met eigen mobiele telefonie op basis van het KPN-netwerk dat volledig geïntegreerd kan worden in de hosted PBX.
Hierdoor heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om mobiel met een vaste lijn bereikbaar te zijn en uitgaand te bellen.
Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden om uw organisatie en bedrijf zowel efficiënt als gunstig (tot wel 40% goedkoper dan KPN) gebruik te laten maken van communicatieapparatuur.
Blijf ons volgen voor de meest actuele informatie omtrent dit thema.