Onze diensten

Met ons veelzijdig aanbod van diensten staan wij altijd voor u klaar

One Connect.

Van netwerkoplossingen tot het ontwikkelen van een infrastructuur: Wij denken met u mee.

Meer info

IT engineering .

Lagere kosten en flexibele uitbreiding, eventueel gecombineerd met mobiele telefonie-oplossingen.

Meer info

Managed services.

Wij zorgen voor een veilige, betrouwbare en constant beschikbare ICT-omgeving in uw bedrijf tegen een vaste prijs.

Meer info

Security.

De nieuwste technologie en beveiliging in uw bedrijf? Wij ontwikkelen maatwerk dat past bij uw wensen.

Meer info

ICT-Consultancy.

Problemen met uw telefoon, computer of ander device? Als wij het probleem niet kunnen oplossen, bestaat het probleem niet.

Meer info

One365.

Problemen met uw telefoon, computer of ander device? Als wij het probleem niet kunnen oplossen, bestaat het probleem niet.

Meer info

Q control.

Problemen met uw telefoon, computer of ander device? Als wij het probleem niet kunnen oplossen, bestaat het probleem niet.

Meer info

Multimedia.

De visuele identiteit van uw bedrijf in de toekomst? Ons team van designers adviseert en ontwikkelt.

Meer info

Development.

Problemen met uw telefoon, computer of ander device? Als wij het probleem niet kunnen oplossen, bestaat het probleem niet.

Meer info

One 365.

One 365 is de online werkplek waarbij je applicaties via een overzichtelijke startpagina kunt bereiken. One 365 wordt aangeboden vanuit de cloud, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot documenten, applicaties en data. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, op elke locatie, op elk apparaat.

Wat is One 365?
One 365 biedt alles wat een zakelijke werkplek nodig heeft. Het portaal is gebaseerd op Microsoft Office 365 en biedt standaardoplossingen zoals Office, opslag, e-mail en agenda. In deze online werkomgeving zijn niet alleen standaard applicaties beschikbaar, maar ook lokale applicaties kunnen worden toegevoegd, zoals je CRM- of ERP-omgeving. De applicaties worden gepresenteerd als tegels, waardoor je met één druk op de knop toegang hebt tot je apps. Door Single Sign-on zijn data en applicaties na één keer inloggen altijd beschikbaar. Kortom: alles applicaties zijn te integreren, zowel oud als nieuw. One 365 is beschikbaar op alle apparaten (PC, laptop, tablet, smartphone) en vrijwel elk besturingssysteem (Windows, Android, iOS).

Voordelen van One 365:

Eindelijk echt samenwerken
One 365 is gemaakt om effectief samen te werken. Dankzij opties zoals gepersonaliseerde werkomgeving, chats, online vergaderingen en filesharing staat het werk nooit stil.

Werk vanuit één portaal
Applicaties zijn centraal beschikbaar vanuit één portaal. Op de uniforme startpagina staan eenvoudige en herkenbare tegels waarmee je met één klik toegang hebt tot alle applicaties.

Integratie van applicaties
One 365 kenmerkt zich door veelzidige integraties van applicaties. Van bekende SaaS-applicaties tot zelfs legacy-applicaties. Zo creër je de ultieme werkplek vanuit één portaal.

Betaal nooit teveel
One 365 is op basis van pay-per-use. Zo kun je meeveren met krimp of uitbreiding van je organisatie en betaal je niet meer dan nodig is. Schaal eenvoudig gebruikers op of af.

Afgestemd op individuele gebruikers
Met One 365 heeft iedere gebruiker een persoonlijk startscherm met de belangrijkste applicaties tot zijn beschikking. Dit is mogelijk door de unieke rol-gebaseerde applicatietoegang. Maak applicaties beschikbaar voor specifieke groepen of gebruikers. Zo behoudt de organisatie de controle over de werkplek en kan de gebruiker snel aan de slag. Dankzij de gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde interface beschikt de omgeving over een heldere structuur. Het startscherm is eveneens aan te passen door de gebruiker. Zo sluit de werkplek precies aan op de wensen van de organisatie en de medewerkers.

Alle applicaties zijn beschikbaar
One 365 kenmerkt zich door veelzijdige integraties van applicaties. Niet alleen standaard applicaties zoals Office 365 zijn beschikbaar in One 365. Integratie van specia- listische applicaties, zoals CRm, ERP of EPD-pakketten zijn ook mogelijk. Zelfs sterk verouderde (legacy) applicaties kunnen gevirtualiseerd worden en beschikbaar worden gesteld in One 365. Vanaf elk device, vanaf elk moment kunnen ze geraadpleegd worden. Bepaal samen met One Squad welke applicaties binnen One 365 beschikbaar worden.

Communicatie.

Met One Connect communiceer je altijd via een dedicated network. Dit netwerk is redundant uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Daarnaast is One Connect nooit onderhevig aan een kabelbreuk of stroomstoring. Je bent dus altijd bereikbaar, ook via alle andere mobiele aanbieders. Zo garandeert One Squad een optimale beschikbaarheid van de telefooncentrale en bereikbaarheid van jouw organisatie. Haal nog meer uit One Connect met One 365.

Betaal nooit teveel
Dankzij pay-per-use betaal je nooit teveel. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit bedrag is gebaseerd op de functionaliteiten die je per medewerker wenst. Naast de standaard belfuncties kun je hierbij denken aan receptie- of callcenter-functionaliteiten en de integratie met jouw CRM en ERP. Wil je niet voor financiële verrassingen komen te staan? Kies dan voor onbeperkt bellen. Transparante kosten en geen onverwachte hoge rekeningen meer.

Altijd nieuwe functies
One Connect wordt continu up-to-date gehouden. Zo ben je altijd voorzien van de nieuwste functies. Met One Connect kun je ieder toestel gebruiken en zo ontstaan nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. Je bent altijd en overal bereikbaar op één telefoonnummer en doordat de telefooncentrale in de Cloud ‘hangt’, is de dienst altijd online. Met je smartphone bedien je eenvoudig jouw telefonie-instellingen op afstand en bepaal je zelf jouw bereikbaarheid. Daarnaast kun je met elke smartphone op elk toestel eenvoudig gesprekken doorverbinden en opnemen.

Managed services.

Met onze gespecialiseerde service-agents en consultants werkzaam in de hele provincie Limburg, Noord-Brabant en het Duits-Belgische grensgebied, behoort One Squad tot uw partner op het gebied van Informatie- en Communicatietechnologie. Persoonlijk, betrokken, vertrouwelijk, dienstverlenend en efficiënt zijn onze kernwaarden. One Squad staat voor één team, één missie: het ondersteunen van uw techniek!

One Squad maakt techniek voor mensen werkbaar. We leveren het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de Cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters.

Jouw IT-omgeving geheel of gedeeltelijk buiten de deur plaatsen? One Squad helpt al jaren met het outsourcen van IT. Wij hebben eigen datacenters en Cloudplatformen. Wij bieden verschillende diensten aan vanuit de Cloud, zoals werkplekken, back-up, storage en wifi. Bovendien kun je jouw hele beheer bij ons neerleggen. Dat kan je in veel gevallen kosten besparen en geeft je ruimte om je te focussen op jouw eigen business.

Focus op de core-business
Het uitbesteden van jouw IT-omgeving zorgt voor ruimte in je organisatie. Doordat wij het beheer en support van jouw it-omgeving voor onze rekening nemen, kun je je focussen op de eigen core-business. Wij zorgen ervoor dat jouw IT het gewoon doet. Van werkplek tot in de Cloud.

Verlaging van de kosten
Neem IT als een dienst. Dat betekent dat er geen grote investeringen meer nodig zijn om zelf een IT-omgeving te bouwen. Denk hierbij aan een serverruimte, hardware en software. Je neemt alleen de capaciteit af die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Jouw IT-omgeving is daardoor een stuk efficiënter ingericht.

Verhoging van kwaliteit
One Squad beschikt over ultramoderne datacenters in Nederland en Duitsland. Wij weten deze te koppelen aan je eigen locale infrastructuur of aan een publieke Cloud die je wenst. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare, snelle, schaalbare IT-omgeving die altijd up-to-date is. Gegarandeerd.

Het migreren van jouw IT-omgeving
In veel gevallen gaat IT-outsourcing gepaard met het migreren naar een Cloud-omgeving. One Squad koppelt moeiteloos verschillende Cloud-technologieën om de ultieme IT-omgeving voor je te creëren. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen en beheren van Cloud-oplossingen, zijn we in staat om de perfecte IT-omgeving samen te stellen voor elke organisatie. Niet voor niets zijn wij de specialist in het adviseren, bouwen en beheren van professionele IT-infrastructuren.

Managen van werkplek tot in de Cloud
Wij managen IT in de volledige breedte. Dat doen we van werkplek tot Cloud. Wij adviseren, bouwen en beheren, omdat wij vinden dat het één niet zonder het ander kan. One Squad heeft ervaren consultants en engineers in dienst die jouw hosting- of IT-omgeving ontwerpen, implementeren en beheren. Wij vullen aan waar jullie werkzaamheden ophouden.

Security.

One squad is gespecialiseerd in het leveren van advies en concrete oplossingen voor beveiliging, zodat de continuiteit van jouw IT-omgeving gewaarborgd is. Wij hebben een groot scala aan oplossingen om jouw organisatie optimaal te beveiligen tegen gevaren van buitenaf en ervoor te zorgen dat je bedrijf ten alle tijden draaiende blijft. Van de beveiliging van je netwerk tot aan CCTV-oplossingen.

Calamiteiten
ICT is voor jou organisatie van essentieel belang. Het is dus zeer verstandig en gedegen ICT-beleid te voeren om de beschikbaarheid van data, (en de continuiteit van je bedrijf) te waarborgen. Met business continuity management (BCM) breng je risico’s in kaart en formuleer je maatregelen om uptime te garanderen. Een aantal oplossingen die jou BCM helpen zijn:

Dagelijkse automatische back-up
Schaduwsysteem in een extern data center
Fallbacks access
Netwerkbeveiliging van firewall tot endpoint
Je wilt de zekerheid dat jullie dataverkeer op een veilige manier door het netwerk wordt geloodst, zonder risico’s van inbreuk of verlies. One Squad biedt alles wat nodig is om te voldoen aan een goede beveiliging van jouw IT-omgeving. Zorg er met een goede netwerkbeveiliging van firewall tot endpoint voor dat je kunt vertrouwen op jullie bedrijfsnetwerk. Dankzij deze gesynchroniseerde beveiligingsaanpak kun je intelligentie in realtime delen tussen jouw endpoint en firewall. Door de detectie van en het onderzoek naar het natwoord op bedreigingen te automatiseren, biedt gesynchroniseerde beveiliging je een nooit eerder geziene bescherming tegen geavanceerde bedreigingen. Dit noemen wij One Security.

One Squad: één team, één missie.

Innovative Support in Tomorrow’s IT

ICT-Consultancy.

ICT-Consultancy

Multimedia.

De visuele identiteit van uw bedrijf in de toekomst? Ons team van designers adviseert en ontwikkelt.

We are visual artists. We helpen bedrijven groeien door marketingtools te maken die écht werken. We hebben meer dan 13 jaar ervaring in branding, webdesign, grafisch ontwerp en fotografie.

We gebruiken deze media om geweldige ideeën tot leven te brengen en uw verhaal aan de wereld te vertellen. U bent de expert in uw bedrijf, zodat u niet ook nog website-, foto- of video-expert hoeft te worden. Dat is onze taak. Laat ons een overtuigende aanwezigheid creëren voor uw bedrijf in de digitale wereld die uw verhaal vertelt via een geïntegreerde web-, print-, video- en fotostrategie. We gebruiken opkomende tools zoals drone-technologie om een unieke en verbluffende inhoud vast te leggen, waarvan is bewezen dat het de conversieratio verhoogt.

Een website dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. Door middel van een logische structuur en aantrekkelijk UX-design, zorgen we er bijvoorbeeld voor dat bezoekers met een minimaal aantal clicks (muisklikken) bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn. One Squad gelooft in het uniek zijn van jouw organisatie en boodschap. We geloven erin dat je jouw boodschap niet moet aanpassen aan een standaard template, maar dat we samen moeten kijken welke doelen belangrijk zijn op de website en hoe je bezoekers zo effectief mogelijk tot deze doelen kunnen komen. Dit realiseren we door maatwerk website-ontwerpen te leveren, die volledig aansluiten bij je organisatie en identiteit. Door direct in de ontwerpfase bezig te zijn met de conversie van de website, zorgen we ervoor dat de website ook voor die doelen wordt ingericht. Je boodschap en de conversiedoelen zijn primair de uitgangspunten en op basis hiervan verzorgen wij jouw ontwerp.

ICT-oplossingen.

One Squad is een team van technische, hoogopgeleide specialisten. Doordat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden, zijn we de ideale zakelijke partner voor uw onderneming. In de zakelijke dienstverlening zijn diensten en producten vaak complex en specifiek in het resultaat van maatwerk en overleg. Als klant kunt u dan ook rekenen op deskundig en praktijkgericht advies waarin onze diensten een middel zijn om al uw ambitieuze doelstellingen te realiseren. Wij zijn als full-service dienstverlener in staat om uw wensen kwalitatief, doeltreffend en kostenbesparend te implementeren in uw bestaande werkomgeving.

U kunt bij ons terecht voor Application Lifecycle Management, Forensic IT, Managed Services, Software, Development, Website Development, Online Marketing en Security Professionals. Daarnaast detacheren wij ook IT-professionals op dag-, week- of maandbasis.

Onze sterke kracht is het aanbieden van niet per uur gebaseerde tarieven, zodat u als klant achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. U investeert tenslotte in kennis in plaats van “onwetendheid” waardoor werkzaamheden geen onnodige tijd hoeven te kosten. Het serviceteam van One Squad is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via ons kenniscentrum. Hierdoor zijn wij flexibel en efficiënt inzetbaar. Ook kunt u gebruik maken van onze sterk concurrerende servicecontracten. Wij nemen uw zorgen uit handen.

One Connect.

Wij bieden verschillende connectivity-oplossingen. Een snelle, betrouwbare verbinding met internet, de Cloud en/of jouw vestiging is tegenwoordig essentieel voor de continuïteit van jouw organisatie. One Squad levert dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland en daarbuiten. Je bent verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in jouw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert.

Netwerkoplossingen / VPN
One Squad heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het koppelen van vestigingen in zowel binnen- als buitenland. One Squad ontwerpt het netwerk volgens klantspecificatie, levert de verbindingen en zorgt ervoor dat deze beheerd worden. Afhankelijk van de wensen en eisen op het gebied van onder andere de gewenste capaciteit, de gebruikte toepassingen, security en vereiste uptime-garantie, maken onze consultants een ontwerp van het netwerk.

Beheer & monitoring
Het netwerk wordt gemonitord en beheerd door netwerk-engineers van One Squad. Configuratiewijzigingen kunnen vanuit One Squad worden doorgevoerd en je hoeft dus niet om te kijken naar het beheer van het netwerk. Via ons service portal heb je zelf inzicht in de status en belasting van jouw verbindingen.

Turn-key oplevering
One Squad levert glasvezel-, WDM- en xDSL-verbindingen van de belangrijkste netwerkleveranciers. Doordat we combinaties kunnen maken tussen diverse leveranciers en access-technieken, kunnen we altijd de beste prijs/prestatieverhoudingen leveren. One Squad levert het netwerk turn-key op, inclusief configuratie en beveiliging.

Datacenter- en Cloud-integratie
De eigen datacenters en het Cloud Platform van One Squad staan in het hart van het netwerk. Ze zijn bij uitstek geschikt om jouw iT-omgeving te hosten waardoor deze snel en veilig bereikbaar is vanuit jullie eigen vestigingen.

Development.

Eindelijk, software ontwikkelaars met een ondernemers-pet, die jouw business begrijpen en actief meedenken. Je wilt applicaties laten ontwikkelen, maar welke partij begrijpt jou echt? No-nonsense en geen marketingverghaal, maar gewoon ‘informele jonge gasten’ die weten wat ondernemers willen. Een kijk op techniek, maar bovenal ondernemerservaring. We begeleiden ondernemers met het ontwikkelen van software, apps en zelfs games door het gehele proces. Van prototyping tot en met het uitrollen. One Squad: Één partij en één aanspreekpunt. Innovative Support in Tomorrow’s IT.

Van concept tot succesproduct
Het begint allemaal bij een idee, vaak ‘uit het niets’ ontstaan in de vrije uurtjes. Als ondernemer ben je dag en nacht bezig met je bedrijf. Het kan altijd beter en efficiënter.

Hoe werkt dat, software ontwikkeling?
Software begint bij een prototype: Een blauwdruk en concept dat wordt omgezet naar een grafische interface om de functionaliteit weer te geven.

In stappen wordt zo’n prototype vervolgens ontwikkeld middels scrum. In korte iteraties worden updates uitgerold waarbij jij als software-eigenaar exact de stappen kunt volgen.

Een Alpha versie volgt zodra de ruwe basis is ontwikkeld en getest. Al snel volgt een (public) beta om een selectie van de gebruikers de applicatie te laten gebruiken en feedback te werven.

Dan volgt een mijlpaal: De lancering van de eerste versie. Een stable release kan worden ingezet voor productie. Time for cake, want dat mag natuurlijk gevierd worden!

Multimedia met een optimale gebruikerservaring
Een website dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. Door middel van een logische structuur en aantrekkelijk UX-design, zorgen we er bijvoorbeeld voor dat bezoekers met een minimaal aantal clicks (muisklikken) bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn.

One Squad gelooft in het uniek zijn van jouw organisatie en boodschap. We geloven erin dat je jouw boodschap niet moet aanpassen aan een standaard template, maar dat we samen moeten kijken welke doelen belangrijk zijn op de website en hoe je bezoekers zo effectief mogelijk tot deze doelen kunnen komen. Dit realiseren we door maatwerk websites te ontwerpen en te leveren die volledig aansluiten bij jouw organisatie en identiteit. Door direct in de ontwerpfase bezig te zijn met de conversie van de website, zorgen we ervoor dat de website ook voor die doelen wordt ingericht. Je boodschap en conversiedoelen zijn primair de uitganspunten en op basis hiervan verzorgen wij het ontwerp.

Plan vrijblijvend een afspraak.

Weet jij niet precies wat jouw bedrijf nodig heeft of wil je graag eerst meer informatie? Plan dan gratis een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

Plan vrijblijvend een afspraak