This is who we are

Onze kernwaardes zijn jouw sleutel tot succes

One Squad is een jong en dynamisch ICT-bedrijf. Onze medewerkers zijn enthousiaste, jonge mensen die innovatief en out-of-the-box denken. Geen uitdaging is ons te groot. Integendeel: One Squad ziet uitdagingen als een nieuwe kans om met vooruitstrevende technologie die kans op maat te bedienen. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. Wij doen er alles aan om de noviteiten zodanig toe te passen dat de klant het maximale krijgt.

Waar mogelijk werken wij niet met uurtarieven maar met vooraf overeengekomen vergoedingen per handeling. Hierdoor beiden wij een betrouwbaar en transparant product met een unieke tevredenheidsgratantie. Kortom: One Squad is jouw ideale zakelijke ICT-partner.

One Squad staat voor één team, één missie: Innovative support in tomorrow’s IT.One Squad is een team van technisch hoogopgeleide specialisten. In de zakelijke dienstverlening zijn diensten en producten vaak complex en specifiek in het resultaat van maatwerk en overleg. One Squad is voor jouw onderneming, door haar expertise van denieuwste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden, een ideale zakelijke partner. Als klant kun je rekenen op deskundig en pragmatisch advies, waarin onze diensten een middel zijn om ambitieuze doelstellingen te realiseren.

Je kunt bij ons terecht voor softwaredevelopment, managed communications, managed services, Cloud oplossingen, Connectivity, websitedevelopment, online marketing en nog veel meer. Daarnaast detacheren wij ook IT-professionals op een dag-, week – of maandbasis.

One Squad’s sterke kracht is het aanbieden van niet per uur gebaseerde tarieven, zodat je als klant achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Je koopt tenslotte kennis in plaats van “onwetendheid,” waardoor werkzaamheden niet onnodig veel tijd hoeven te kosten. Dit houdt jouw IT-omgeving en kosten transparant en overzichtelijk.

Het supportteam van One Squad is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via ons gratis te bereiken kenniscentrum. Hierdoor zijn wij flexibel en efficiënt inzetbaar.

Wij zijn One Squad.

Innovative support in tomorrow’s IT.

0
Gemiddelde leeftijd
0
Jaar ervaring
0
Projecten afgerond
0
Kopjes koffie gedronken

Plan vrijblijvend een afspraak.

Weet jij niet precies wat jouw bedrijf nodig heeft of wil je graag eerst meer informatie? Plan dan gratis een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

Plan vrijblijvend een afspraak